Κίνημα Συνταξιούχων & Ανέργων (ΚΙΝΗΣΑ)

Ανάχωμα ...στη λαίλαπα!
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Οι νίκες δεν χαρίζονται! Κερδίζονται μόνο με αγώνες!

Δημόσιο κάλεσμα
προς τους Συνταξιούχους και Ανέργους

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συνταξιούχους που σήμερα αφού δώσατε τα πάντα στην πατρίδα, σας χρησιμοποιούν τώρα ως εύκολα θύματα στο βωμό των μνημονίων! Σε εσάς που όλα τα κόμματα, σας έχουν ξεχάσει γιατί δεν μπορούν πλέον να σας έχουν μαντρωμένους για να κλέβουν τους ψήφους σας.

Απευθυνόμαστε επίσης σε όλους τους ανέργους που οι περισσότεροι επένδυσαν στη γνώση, απέκτησαν πτυχία και τώρα τους προσφέρουν χαρτζιλίκι για να ζήσουν και… να κάνουν οικογένεια!

Απευθυνόμαστε ακόμα σε όλους του απόδημους, που κλαίνε και ανησυχούν για την κατάντια της πατρίδος και τους καλούμε να συστρατευτούν μαζί μας.

Δεν είναι μόνο οι περικοπές των συντάξεων που χρησιμοποιούνται από τις δωσίλογες κυβερνήσεις για την αποπληρωμή των δανείων και που αφήνουν ανέγγιχτες τις παχυλές καταθέσεις στο εξωτερικό, όλων αυτών που το «έπαιξαν» εθνοσωτήρες.

Οι ανάλγητες αυτές περικοπές προκάλεσαν την κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας στην Ελλάδα, που οδήγησε και στον αναγκαστικό εκπατρισμό εκατοντάδων χιλιάδων προσοντούχων νέων μας, που σπούδασαν με αιματηρές θυσίες των γονιών τους.

Ξεκινήσαμε να μπούμε ανάχωμα στα νέα αποτελειωτικά χτυπήματα των συντάξεων που ήδη υπόγραψαν και θα ισχύσουν από 1/1/2019, με νέα μείωση κατά 20% και ενεργοποίηση του περίφημου αυτόματη κόφτη των συντάξεων.

Ξεκινήσαμε, να μπούμε μπροστά ως ανάχωμα στην καταστροφή που με αιχμή τους συνταξιούχους και ανέργους, τείνει να γίνει ‘‘κρανίου τόπος’’ η Ελλάδα και να γεμίσει αλλοδαπούς, ώστε να καταστήσουν αποικία τους… τη χώρα μας. Το ΚΙΝΗΣΑ δεν μπαίνει μπροστά για συντεχνιακούς λόγους, δηλαδή για την προάσπιση μόνο των Συνταξιούχων και των Ανέργων, αλλά μπαίνει μπροστά για όλο τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό από τα απάνθρωπα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους, που τον οδηγούν στην καταστροφή του.

Ερχόμαστε, να επαναφέρουμε την ισονομία, την δικαιοσύνη και την αξιοκρατία και αυτό είναι αρκετό, να δώσουμε μια ανάσα ζωής, στον αιμορραγούντα ελληνικό λαό και τη διατήρηση του ελληνικού έθνους.

Ερχόμαστε, να καταργήσουμε όλες τις παράνομες περικοπές και θα επιστρέψουμε στον Ελληνικό Λαό την περιουσία του, που ξεπουλήθηκε αντί πινακίου φακής στους κατακτητές, εξοπλισμένοι με το Εθνικό μας νόμισμα.

Ερχόμαστε να οργανώσουμε την συνεργασία των έμπειρων συνταξιούχων με τους νέους Έλληνες προσοντούχους άνεργους,  προς όφελος της οικονομικής μας ανάπτυξης,  για την επάρκεια σε πρωτογενή παραγωγή, την αυστηρή δασμολόγηση των άχρηστων εισαγομένων προϊόντων και την αυτοδύναμη τεχνολογική μας ανάπτυξη σε τομείς όπως Γεωργία, Κτηνοτροφία και Αλιεία Ακριβείας, Προηγμένα Υπολογιστικά Συστήματα, Αυτόνομα Οχήματα (Drones) και Μονάδες ΑΠΕ δικής μας παραγωγής.

Τέλος ερχόμαστε να βάλουμε τάξη στο χάος που δημιούργησαν όλοι αυτοί που τους εμπιστευτήκαμε αλλά μας πρόδωσαν ξανά και ξανά.

Ο Έλληνας, έχει τεράστια ψυχικά αποθέματα και είναι ικανός ν' αλλάξει άρδην το ζοφερό τοπίο της μιζέριας. Όλοι μαζί αδελφωμένοι κι αγαπημένοι ας πορευτούμε για τη σωτηρία μας!
Έλληνες Ενωμένοι Ποτέ Νικημένοι!

Η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή

Επιστροφή στο περιεχόμενο