Αρχές/Θέσεις - Κίνημα Συνταξιούχων & Ανέργων (ΚΙΝΗΣΑ)

Η νίκη είναι δική μας ...γιατί το δίκαιο είναι μαζί μας!
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κόμμα

ΟΙ ΑΡΧΕΣ/ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΑ

Το ΚΙΝΗΣΑ δεν ξεχωρίζει τους Έλληνες σε αριστερούς, ακροαριστερούς, δεξιούς, ακροδεξιούς, κεντρώους και τα συναφή αλλά έρχεται να ενώσει όλους τους Έλληνες για να ξαναδώσει την χαμένη αξιοπρέπεια και ταυτότητα των Ελλήνων που στηρίζεται στα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα και πνευματικά ιδεώδη του Ελληνισμού.

Το ΚΙΝΗΣΑ δεν μπαίνει μπροστά για συντεχνιακούς λόγους, δηλαδή μόνο για προάσπιση των Συνταξιούχων και των Ανέργων, αλλά μπαίνει μπροστά για όλο τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό από τα απάνρθωπα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους, που τον οδηγούν στην καταστροφή του.

Ξεκινήσαμε ως ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ διότι είναι αναγκαίο όσο ποτέ ο ελληνικός λαός να υποστηρίξει νέα κινήματα και σχηματισμούς που δεν έχουν πολιτικό παρελθόν.

Δεν έχουμε πολιτικό παρελθόν!
Όλα τα ιδρυτικά μέλη δεν είμαστε επαγγελματίες ή ανεπάγγελτοι πολιτικοί.
-Ως συνταξιούχοι είμαστε άτομα που  έχουμε δουλέψει σκληρά για πάρα πολλά χρόνια,  έχουμε διακριθεί στον τομέα μας και έχουμε προσφέρει τα πάντα στην πατρίδα μας.
-Ως άνεργοι είμαστε άτομα κυρίως νέα, με γνώσεις και πτυχία που βρίσκουμε τις πόρτες κλειστές ή στην καλύτερη περίπτωση θέσεις με μισθούς πείνας.
-Ως εργαζόμενοι είμαστε αυτοί που προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας ζώντας  τη λαίλαπα των μνημονίων που ζούμε καθημερινά.
-Τέλος, καλούμε τους ξενιτεμένους απόδημους  αδελφούς μας να προσφέρουν μέσα από την εμπειρία τους στο εξωτερικό και να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους να συμμετέχουν στα πολιτικά πράγματα της Πατρίδας μας.  
-Με το Κίνημά μας, οι νεώτεροι με την ορμή τους (Άνεργοι και οι νέοι Απόδημοι) και οι μεγαλύτεροι με την πείρα τους και τη σοφία τους (Συνταξιούχοι και επιτυχημένοι Απόδημοι), καλούμε όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες να συμμετάσχουν στην Νέα Απελευθέρωση και Αναγέννηση της Πατρίδας μας.


Επιστροφή στο περιεχόμενο