Γιατί μας ψεκάζουν! - Κίνημα Συνταξιούχων & Ανέργων (ΚΙΝΗΣΑ)

Η νίκη είναι δική μας ...γιατί το δίκαιο είναι μαζί μας!
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διάφορα
ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
Μύθος ή ...Πραγματικότητα;

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι αυτές οι άσπρες γραμμές που διασχίζουν τον ουρανό;

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει, πως τον τελευταίο καιρό έχει γεμίσει ο ουρανός της Ελλάδας με χημικές ουρές. Έχουν προηγηθεί οι ψεκασμοί από αεροπλάνα που δεν δίνουν σχέδια πτήσης και είναι ν’απορείς γιατί δεν τα γκρεμίζει η Πολεμική μας Αεροπορία. Το γεγονός ότι δεν υποβάλλουν σχέδια πτήσης είναι πληροφόρηση από πρώην υπουργό που έψαξε το θέμα για να πάρει την σχετική απάντηση.

-Ποιοι και γιατί μας δολοφονούν; Ποιοι και γιατί μας βομβαρδίζουν με...φόβο, αργές αντιδράσεις, πανικό και νέες μοντέρνες ασθένειες;
-Γιατί πύκνωσαν οι πτήσεις με την εμφάνιση της Τρόικας;
Κάποιοι θα μας πουν γραφικούς, όπως κι εκείνους που δεκαετίες τώρα υποστήριζαν ότι το Αιγαίο είναι τίγκα στα πετρέλαια.
Οι “γραφικοί” σήμερα δικαιώνονται…
“Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα” Άλντους Χάξλεϋ.
Όλοι όσοι ακόμα κοιτάμε ουρανό, έχουμε παρατηρήσει ότι είναι μέρες, που μοιάζει με ομίχλη να είναι καλυμμένος....
Κι οι ακόμα πιο παρατηρητικοί, θα έχουν προσέξει, ότι η ομίχλη, μοιάζει να ξεκινά από τις ουρές, που κάποια αεροπλάνα στο διάβα τους αφήνουν..
Υπάρχουν ουρές που διαλύονται σχεδόν αμέσως, κι εκείνες που μένουν για πολύ χρόνο στον ουρανό.. Κάνοντας κάτι σαν «τεχνητά σύννεφα». Κι όλα αυτά την ίδια μέρα (με τις ίδιες ατμοσφαιρικές συνθήκες)
Εκείνοι που είναι ακόμα πιο παρατηρητικοί, κι έχουν μάθει να συνδυάζουν πράγματα και καταστάσεις, θα έχουν προσέξει, ότι οι περίεργες αυτές ουρές, αυξάνονται πριν τις μέρες προγραμματισμένων διαδηλώσεων, όπως και πριν από «κυβερνητικές» εξαγγελίες.
Είναι άραγε τυχαία όλα αυτά;
Ας αναζητήσουμε τα κομμάτια της αλήθειας που μπορεί κανείς να ανακαλύψει μέσα από μια συνδυαστική έρευνα των υπαρχόντων πηγών, της λογικής, της κρίσης και της διαίσθησης.
Τα πάντα γύρω μας συνδέονται και τίποτα δεν είναι σύμπτωση. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν υπολογίσει τα πάντα. Μα το πιο σημαντικό, πιστεύω, δεν είναι να περιγράφουμε συνέχεια την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.
Το μόνο που κάνουμε είναι να λέμε και να λέμε. Χρειάζεται να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε τον κόσμο, μα πρώτα χρειάζεται να αλλάξουμε τους εαυτούς μας. Εάν αλλάξουμε εμείς, θα αλλάξει και ο κόσμος. Γιατί εμείς είμαστε ο κόσμος όσο και να προσπαθούν κάποιοι να μας κάνουνε να το ξεχάσουμε.

Πρόλογος από το βιβλίο «Αεροψεκασμοί. Μύθος ή Πραγματικότητα» του Μίλτου Σταματιάδη

Ο Μιλτιάδης Σταματιάδης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο, όπου τέλειωσε το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο.
Σπούδασε στη Σχολή Αγροτικής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Αγροτικών Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε με ειδίκευση στην επίλυση γεωργοοικονομικών θεμάτων σε όλο το φάσμα της γεωργοκτηνοτροφικής παραγωγής.
Έχει αποκτήσει δεξιότητες και γνώσεις σχετικά με την Στελέχωση Κέντρων Πληροφόρησης και Ειδικών Φορέων Διαχείρισης Προστατευομένων Περιοχών και στην Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων και Ολικής Ποιότητας.
Έχει εργαστεί, ως ελεγκτής σε πρωτοβάθμιους και δευτεροβάθμιους ελέγχους του Υπουργείου Γεωργίας, ως υπάλληλος του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος το 2005 και 2008. Επίσης, ως εξωτερικός συνεργάτης της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου για την υλοποίηση του προγράμματος ΟΣΔΕ (Οργανωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ελέγχου) με τομέα δράσης τον Καποδιστριακό Δήμο Παρακαμπιλίων το 2007 και 2008 και για την υλοποίηση του προγράμματος ΣΟΔ (Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης) ελαιοπαραγωγών, με τομέα δράσης τον Καποδιστριακό Δήμο Στράτου.  Εργάστηκε ως υπεύθυνος Τεχνικός Περιβάλλοντος και Προϊστάμενος Καθαριότητας Λιμένα, στην εταιρεία ΑΚΑΡΠΟΡΤ Α.Ε. στο λιμάνι Πλατυγιαλίου Αστακού το 2009 και 2010. Επίσης έχει εργαστεί ως υπεύθυνος ποιοτικός ελεγκτής γεωπόνος στην διαδικασία τυποποίησης εσπεριδοειδών  προς εξαγωγή σε χώρες κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης.
Στο πλούσιο βιογραφικό του έργο, θα πρέπει να προσθέσουμε και τη συγγραφή των κάτωθι έργων:
- Μεγάλη Γεωπονική Εγκυκλοπαίδεια, 24 τόμοι (2012 – 2014)
- Κίνδυνοι από διατροφικές συνήθειες (2014)
- Μεταλλαγμένα. Διατροφικές βόμβες στο τραπέζι μας (2014)
- Υπάρχουν Παγκόσμιοι Οργανισμοί που μηχανεύονται τον έλεγχο των τροφίμων; (2015)
- Τι είναι υγιεινή διατροφή και γιατί πρέπει να τρώμε υγιεινά; (2015)
- Μεγάλη Μελισσοκομική Εγκυκλοπαίδεια, 8 τόμοι (2015)
- Κλιματική Αλλαγή, Η ανάγκη για παγκόσμια προσαρμογή (2016)
- Κίνδυνοι από την μόλυνση του περιβάλλοντος (2016)
- Σώστε τον πλανήτη (2016)
- Αεροψεκασμοί, Μύθος ή … πραγματικότητα; (2016)
- Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ΑΠΕ (2016)
- Πράσινη Ενέργεια (2016)
- Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική (2016)
- Ελεύθερη Ενέργεια (2016)
(Όλα τα συγγράμματα έχουν πιστοποίηση με ISBN  από την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος)
Επιστροφή στο περιεχόμενο