Φέρρας Γρηγόρης - Κίνημα Συνταξιούχων & Ανέργων (ΚΙΝΗΣΑ)

Η νίκη είναι δική μας ...γιατί το δίκαιο είναι μαζί μας!
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κόμμα > Βιογραφικά Στελεχών

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΦΕΡΡΑΣ

-Ο Γρηγόρης Φέρρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο όπου τελείωσε το Γενικό Λύκειο. Σπούδασε στην σχολή ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθηνών όπου αποφοίτησε μέσω ΑΣΕΠ με την ειδικότητα Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου.
-Εργάστηκε στο ΕΚΑΒ Αθηνών, κατόπιν στο ΕΚΑΒ Καρπενησίου και μετέπειτα με νέο διορισμό του ΑΣΕΠ στην σημερινή του θέση όπου εργάζεται μέχρι σήμερα στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ
-Πιστοποιητικά συμμετοχής σε επιστημονικές ημερίδες διασωστών και συνέδρια.
-Πιστοποιητικό συμμετοχής σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα πράσινης επιχειρηματικότητας.
-Ταυτόχρονα δραστηριοποιήθηκε και στον καλλιτεχνικό χώρο ως επαγγελματίας σε έγχορδα .
-Υπήρξε ενεργός πολίτης έχοντας δραστηριοποιηθεί πολύ έντονα στα κοινά του τόπου του μεταξύ των νομών Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας παίρνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες όπως η διάσωση, προβολή και ανάδειξη σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο της ξακουστής γέφυρας Μανώλη, προχώρησε στην καταγραφή και έρευνα της ιστορίας μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και συγγράμματα που έχει ερευνήσει και αναδείξει ο ίδιος κατά καιρούς, σημαντικές επιστολές προς αρμόδιους φορείς-υπηρεσίες που αρκετές από αυτές έχουν πάρει "σάρκα και οστά" όπως αντισταθμιστικά οφέλη από την δημιουργία της λίμνης Κρεμαστών αυτής του ηλεκτροφωτισμού από την ΔΕΗ της παγκόσμιου φήμης γέφυρας Τατάρνας.
-Είναι τακτικό μέλος της Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Αγράφων.
-Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά

.
.
.
Επιστροφή στο περιεχόμενο